gb.png
Etusivu

Kenttäpäällikkö NewTech

HAEMME KENTTÄPÄÄLLIKKÖÄ AJALLE 1.1.2020 – 31.7.2022 
NEWTECH – YRITYSTEN KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN -HANKKEESEEN

Hankkeen kohderyhmänä ovat alueen kone-, energia- ja terveysteknologiayritykset sekä niille palveluja tuottavat pk-yritykset Pohjois-Savossa, Pieksämäellä ja Joroisissa. Hanke pyrkii edistämään yritysten menestystä teknologia- ja toimintaympäristön paikallisessa ja globaalissa murroksessa. Tavoitteena on pk- yritysten kasvun, kansainvälistymisen ja uudistumisen edistäminen sekä digitalisaation mahdollisuuksien käytännön hyödyntäminen. Lisäksi tavoitteena on yritysten kyvykkyyksien kehittäminen uudistamalla yritysten liiketoimintamalleja, kehittämällä tuottavuutta, edistämällä automaation ja robotiikan käyttöönottoa sekä kehittämällä uusia innovaatioita.

Hanke käynnistyy 1.1.2020 ja kestää 30.9.2022 saakka, mikäli se saa myönteisen rahoituspäätöksen Pohjois-Savon liitolta. Navitas Kehitys on hankkeen hallinnoija ja tehtävän toimipiste sijaitsee Varkaudessa.  

Haemme hankkeeseen: 
Kenttäpäällikköä ajalle 1.1.2020 – 31.7.2022
Työtehtäviin kuuluu mm.:
-          Keski-Savon alueen yrityskontaktointi ja hankkeen käytännön toimenpiteiden toteuttaminen yhdessä hanketiimin kanssa

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa teknisen tai kaupallisen alan koulutusta. Sinulla on vahva kokemus yrityskentässä toimimisesta sekä yritysten toiminnan, tuotannon- ja tuotekehityksen projekteista. Omaat näkemystä ja kokemusta uuden teknologian hyödyntämisestä yritysten liiketoiminnassa. Tulet työskentelemään yhtenä tiimin jäsenenä, joten avoin ja kehittämismyönteinen työskentelyote sekä hyvät vuorovaikutus -ja tiimityötaidot ovat ehdoton edellytys. Hankkeen työsuhteet ovat määräaikaisia ja sidoksissa hankkeen rahoituspäätökseen.

Jätä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.12.2019.

Liitä hakemukseesi palkkatoive perusteluineen ja ansioluettelosi alla olevan lomakkeen kautta.
Merkitse hakemukseen myös halukkuutesi muihin mahdollisiin avoimena oleviin tehtäviimme.

Lisätietoja tehtävistä antavat Katja Niiranen p. 044 720 9395 ja Juha Valaja p. 040 484 1012.