gb.png
Etusivu

Projektipäällikkö KESTO

HAEMME PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ AJALLE 1.1.2020 - 31.12.2021 KESTO -HANKKEESEEN

KESTO- Kestävän energiankäytön, materiaalitehokkuuden ja ilmaston seudullinen toimintasuunnitelma -hankkeessa luodaan alueelliset Keski-Savon ja Ylä-Savon ilmasto-ohjelmat. Hankkeella vastataan kansallisiin sekä maakunnallisiin ilmasto- ja resurssiviisaustavoitteisiin. Hanke konkretisoi ilmastotyön osaksi kuntien perustoimintaa ja seudullista yhteistyötä. Hankkeen tavoitteena on vaikuttaa ilmastopäästöjen vähenemiseen Keski-Savon ja Ylä-Savon alueella laajasti eri osapuolet osallistaen.

Hanke käynnistyy 1.1.2020 ja kestää 31.12.2021 saakka, mikäli se saa myönteisen rahoituspäätöksen Pohjois-Savon liitolta. Navitas Kehitys on hankkeen hallinnoija ja tehtävän toimipiste sijaitsee Varkaudessa.

Haemme hankkeeseen:
Projektipäällikköä (75 % työaika kokoaikaisesta työajasta) ajalle 1.1.2020 - 31.12.2021
Työtehtäviisi kuuluu mm.:
-          vastata hankkeen toteutuksen seurannasta ja raportoinnista
-          toimia ”kokoonjuoksijana” yhdessä projektivastaavien kanssa kuntien ilmasto-ohjelmien laatimisessa sekä kuntien omissa ilmaston toimintasuunnitelmissa
-          vastata kuntien välisen yhteistyön organisoinnista yhdessä projektivastaavien kanssa sekä osallistut maakunnallisen ilmastoverkoston työhön
-          huolehtia hankkeen kokonaishallinnoinnista ja koordinoit osatoteuttajien yhteistyötä

Projektipäällikön tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää perehtyneisyyttä ilmasto- ja resurssiviisaustyöhön ja vähähiilisyyden teemoihin. Sinulla on jo vankat näytöt laajojen EU-hankkeiden toteuttamisessa ja hallinnoinnissa. Projektipäälliköltä odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toiminta-alueen ja kuntakentän toiminnan tuntemus on eduksi. Jämäkkä ja järjestelmällinen työote, kehittämishakuisuus sekä hyvät vuorovaikutus -ja tiimityötaidot ovat siivittävät onnistumiseen tässä tehtävässä. Hankkeen työsuhteet ovat määräaikaisia ja sidoksissa hankkeen rahoituspäätökseen.

Jätä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.12.2019.

Liitä hakemukseesi palkkatoive perusteluineen ja ansioluettelosi alla olevan lomakkeen kautta.
Merkitse hakemukseen myös halukkuutesi muihin mahdollisiin avoimena oleviin tehtäviimme.

Lisätietoja tehtävistä antavat Jouko Laitinen (puh. 040-720 2401) ja Tuula Kokkonen (puh. 040-512 7901).