gb.png
Etusivu

Projektivastaava, Materiaalitehokkuus KESTO

HAEMME  PROJEKTIVASTAAVAA AJALLE 1.1.2020 - 31.12.2021 KESTO -HANKKEESEEN

KESTO- Kestävän energiankäytön, materiaalitehokkuuden ja ilmaston seudullinen toimintasuunnitelma -hankkeessa luodaan alueelliset Keski-Savon ja Ylä-Savon ilmasto-ohjelmat. Hankkeella vastataan kansallisiin sekä maakunnallisiin ilmasto- ja resurssiviisaustavoitteisiin. Hanke konkretisoi ilmastotyön osaksi kuntien perustoimintaa ja seudullista yhteistyötä. Hankkeen tavoitteena on vaikuttaa ilmastopäästöjen vähenemiseen Keski-Savon ja Ylä-Savon alueella laajasti eri osapuolet osallistaen.

Hanke käynnistyy 1.1.2020 ja kestää 31.12.2021 saakka, mikäli se saa myönteisen rahoituspäätöksen Pohjois-Savon liitolta. Navitas Kehitys on hankkeen hallinnoija ja tehtävän toimipiste sijaitsee Varkaudessa.

Haemme hankkeeseen:
Projektivastaavaa (kokoaikainen) ajalle 1.1.2020 - 31.12.2021
Työtehtäviisi kuuluu mm.:
-          vastata materiaalitehokkuuden ja kierrätyksen uusien ratkaisujen ja palveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä kuntien ja jätehuoltolaitosten kanssa sekä alan yritysten ja muiden toimijoiden kanssa
-          toteuttaa erilaisia pilotointeja kunnissa
-          toimia lähiruuan käytön lisäämiseksi alueella sekä ruokahävikin pienentämisen edistämiseksi
-          olla mukana Keski-Savon kuntien ja Siilinjärven ilmasto-ohjelman laatimisessa sekä kuntakohtaisten ilmaston toimintasuunnitelmien laatimisessa

Projektivastaavan tehtävään valittavalta edellytämme innostusta ja kiinnostusta vähähiilisyyden teemojen edistämiseen. Sinulla on vahvaa substanssiosaamista yllä kuvatusta vastuualueesta sekä ympäristöteknologian tai muita tehtävään soveltuvia opintoja.  Arvostamme kokemusta EU-hankkeista tai vähähiilisyyteen liittyvistä projekteista. Toiminta-alueen tuntemus katsotaan eduksi. Tulet työskentelemään yhtenä tiimin jäsenenä, joten avoin ja kehittämismyönteinen työskentelyote sekä hyvät vuorovaikutus-, tiimityö- ja verkostoitumistaidot ovat ehdoton edellytys. Hankkeen työsuhteet ovat määräaikaisia ja sidoksissa hankkeen rahoituspäätökseen.

Jätä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.12.2019.

Liitä hakemukseesi palkkatoive perusteluineen ja ansioluettelosi alla olevan lomakkeen kautta.
Merkitse hakemukseen myös halukkuutesi muihin mahdollisiin avoimena oleviin tehtäviimme.

Lisätietoja tehtävistä antavat Jouko Laitinen (puh. 040-720 2401) ja Tuula Kokkonen (puh. 040-512 7901).