gb.png
Etusivu

Osta tai myy yritys

Omistajanvaihdos tuo yritykseen usein aivan uutta potkua ja on hyväksi liiketoiminnalle. Uuden yrittäjän suunnitelmat saattavat parhaimmillaan saada bisneksen kasvuun. Myyjän luopumista helpottaa se, että hänen rakentamansa yritys on hyvissä käsissä ja menee eteenpäin.

Suomessa on tuhansia yrityksiä, joissa pohditaan sitä, löytyykö yritystoiminnalle jatkaja. Monet ovat jo siirtyneet eläkkeelle, mutta moni vielä hakee työlleen jatkajaa. Eikä yrityksen jatkaja aina löydy omasta perhe- tai lähipiiristä. Alueen yritysten osto- ja myynti-ilmoitukset löytyvät Yrityspörssistä.

Apua omistajanvaihdokseen Yrityksen myynti.jpg

Jos olet ostamassa yritystä, saat maksutonta neuvontapalvelua Sannalta.

Savon Yrittäjien Savon Jatkis Omistajanvaihdospalvelu auttaa onnistumaan yrityskaupoissa – oletpa sitten myymässä tai ostamassa yritystä. Palvelu on tarkoitettu kaikille yrityksensä tai liiketoimintansa myyntiä pohtiville pohjoissavolaisille yrityksille sekä yksityishenkilöille ja yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita yrityksen ostamisesta.

Vuonna 2021 palvelua rahoittavat kaikki Pohjois-Savon kunnat sekä Pohjois-Savon liitto ja Savon Yrittäjät. Käytännönläheinen yrityskauppoihin tähtäävä palvelu on maksutonta ja luottamuksellista.

Palvelua tarjotaan yhteistyössä Pohjois-Karjalan Yrittäjien ja Business Joensuun sekä yksityisten palveluntarjoajien ja kuntien/kehitysyhtiöiden yritysneuvojien voimin. Palveluun pääsee mukaan tekemällä palvelutilauksen. Webinaareihin osallistuminen on kaikille avointa ja maksutonta, eikä edellytä palvelutilauksen tekemistä.

Yhteystiedot:

Projektipäällikkö Jan Kontiainen, 040 555 4348, jan.kontiainen@yrittajat.fi
Projektikoordinaattori Ninja Vepsäläinen, 050 560 0604, ninja.vepsalainen@yrittajat.fi
Tutustu Jatkis-tiimiin

Kenelle ja miten?

  • Pohjoissavolainen yrittäjä, joka haluaa myydä yritys- tai liiketoimintansa yritysmuodosta riippumatta, olipa kyseessä sitten toiminimiyrittäjä, osake- tai kommandiittiyhtiö tai avoin yhtiö
  • Sukupolvenvaihdosta suunnitteleva
  • Pohjoissavolainen yrittäjä tai yksityishenkilö, joka haluaa ostaa yritys- tai liiketoimintansa
  • Palvelu on maksutonta ja mukaan palveluun pääsee tekemällä palvelutilauksen tästä.